In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Café de Jaren -

Nieuwe Doelenstraat 20, Amsterdam
Grand café
Café de Jaren. Café de Jaren opende zijn deuren in juni 1990 als een van de grootste cafés in Amsterdam. De geheel nieuwe en unieke formule was meteen al een groot succes. Het concept kon vormgegeven worden in een immens gebouw. De architectuurkenmerken zijn zeer lichte en hoge grote ruimtes en het interieur is Italiaans design. Het grote gebouw grenst aan de achterzijde aan het snijpunt van de Kloveniersburgwal en de Amstel. Juist aan deze zijde liggen de twee terrassen, één direct aan het water, waar je met de boot kunt afmeren, en het tweede terras ligt op de eerste etage met een panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam. Bij binnenkomst valt meteen de lange bar op met zijn hoge achterwand, welke een fantastisch drankassortiment draagt. Verder is er een vide zodat de beneden- en bovenverdieping met elkaar in contact staan.

Het café heeft een uitgebreide kaart met broodjes, soepen, salades, warme gerechten en borrelhappen (van 9.30 tot 23.00, vrijdag en zaterdag tot 24.00). Vanaf 17.30 is de bovenverdieping geheel in gebruik als restaurant met een uitgebreide menukaart en wijnkaart. Aan de achterzijde, met uitzicht op de Amstel, is er zowel boven als beneden een ruimte voor groepsreserveringen. Beneden borrels tot 300 personen, en boven voor lunches of diners tot 40 personen. High Tea dagelijks mogelijk tussen 14 en 17 uur. Reservering 48 uur van te voren.

Het product is van zeer hoge kwaliteit: Illy koffie, Grolsch bier, zelfgemaakte taarten, een uitgebreide saladebar met dagverse salades, warme Marokkaanse broodjes en nog veel meer. De bediening is sympathiek, bescheiden, vriendelijk en klantgericht. Kortom Café de Jaren is een heerlijke plek voor iedereen.
Sfeer & interieur. Het café staat bekend om haar lage drempel voor iedereen: Amsterdammers, toeristen, gezinnen, singles, zakengasten en studenten. Het terras aan het water op het knooppunt van de Amstel en de Kloveniersburgwal is "wereldberoemd".
Keuken & kaart. Zowel de lunchkaart als de dinerkaart is uitgebreid. De gerechten zijn van basic tot aangekleed.
Telefoon: 020-6255771
Website: http://www.cafedejaren.nl

Café de Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20, Amsterdam
van 09.00 - 01.00 uur