In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Suzy Wong -

Korte Leidsedwarsstraat 45, Amsterdam
Cocktailbar
Suzy Wong. Suzy Wong is een restaurant / bar annex cocktaillounge die in augustus 2002 is geopend. De elegante en sexy omgeving doet denken aan de glamour en erotiek van de Moulin Rouge. In Suzy Wong zijn modern Amerikaanse, Aziatische en klassiek Franse elementen terug te vinden in een bijzondere en zwoele cocktail van smaken.
Sfeer & interieur. Filmisch design. Het interieurdesign van Suzy Wong is verzorgd door Eric Kuster van B.inc, interior stuff uit Laren. Eric Kuster is een ster in interieurdesign die overal ter wereld huizen en publieke omgevingen heeft ingericht. In Amsterdam is hij dé designer van onder meer Arc, It, Jimmy Woo en PC Café. De filmische en nachtclubachtige sfeer komt onder andere naar voren in het speciale Franse damast, de achterwand met bamboeplanten en de rubberbar en toilet. De exotische accenten komen in de antieke Chinese lampen en het goud gevlochten leer tot uitdrukking naar het special design van Eric Kuster. De spiegels in het plafond en de foto’s van Patricia Steur maken de omgeving zowel intiem als spannend.

Setting. De muziek is met zorg en nauwkeurigheid samengesteld door DJ Cassie6 die een warme en intieme ambiance weet te creëren door de mix van warme soulgeluiden en sexy beats. Van donderdagavond tot en met zaterdagavond is de sfeer qua muziek na middernacht meer up-tempo en voller van energie. De bedrijfsleiding is in handen van Kwok-Wah Lam die een scherp oog heeft voor perfectie in service en details.
Keuken & kaart. geenFood & Beverage. De cocktailkaart van Suzy Wong is van wereldklasse en zorgvuldig geselecteerd door Kwok Wah Lam, manager van Suzy Wong en de gastheer aan uw tafel. Naast het genot van Suzy’s uitzonderlijke cocktails, gefabriceerd door speciaal opgeleide cocktail-shakers, is er natuurlijk ook een grote verscheidenheid aan andere alcoholische- en non alcoholische dranken te verkrijgen.
Telefoon: 0206266769
Website: http://www.tao-group.nl/

Suzy Wong, Korte Leidsedwarsstraat 45, Amsterdam
ma gesloten di t/m do en zo 18.00-1.00 vrij en zat 17.00-3.00