In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Whiskycafé L&B -

Korte Leidsedwarsstraat 82-84, Amsterdam
Thema café
Whiskycafé L&B. Al ruim 35 jaar is Whiskycafé L&B te Amsterdam een begrip. Met meer dan 800 whiskies kunt je hier je “whisky” hart ophalen. Indien gewenst krijg je deskundig advies bij het maken van een keuze. Voor de niet-whiskydrinker is Whiskycafé L&B ook een goede uitgaansgelegenheid. Er zijn meer dan 25 soorten bieren verkrijgbaar en er is een uitgebreide wijnkaart. De keuken is alijd geopend voor een warme of koude snack.

Ook verzorgt Whiskycafé L&B besloten whiskyproeverijen op locatie of in Whiskycafé L&B te Amsterdam. Er zijn diverse mogelijkheden. Naast het befaamde “Rondje Schotland” kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor de “Islay and Jura Whisky Trail”. Uiteraard is het ook mogelijk om op maat een proeverij voor je samenstellen
Sfeer & interieur. Een citaat van whiskyjournalist Jan Beek geeft een goed beeld van Whiskycafé L&B. "Een klein geveltje, op het oog een gewoon café. Tot je een bord ziet staan, meer dan 850 whiskies Verschillende, om precies te zijn. Kijk, hier moeten we naar binnen! Niet zo groot, maar overal waar je kijkt staan flessen whisky. Een plekje aan de bar of plaatsnemen in een van de gezellige zitjes. Maar, je blijft maar kijken naar al die flessen, in kasten, boven de bar, achter de bar, al kijkend ben je benieuwd hoe ze de fles van je keuze ooit kunnen vinden. Een waar whisky doolhof. Proeverijtjes aan de bar zijn mogelijk, een whisky van de maand, aanbiedingen, kortom, whisky in alle prijsklassen".
De Whiskykaart
Telefoon:
Website: http://www.Whiskycafe.nl

Whiskycafé L&B, Korte Leidsedwarsstraat 82-84, Amsterdam
Telefoon: 06 24554162

zo t/m do 20.00 - 03.00 uur vrij & za 20.00 - 04.00 uur