In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Het PleinTheater -

Sajetplein 39, Amsterdam
Het PleinTheater. Het PleinTheater bevindt zich op de grens van Amsterdam Oost en het Centrum en biedt plaats aan ongeveer honderd mensen. Het is geschikt voor kleinschalige voorstellingen. De afstand tussen de spelers en publiek is klein. Daardoor voelen kinderen die het theater bezoken zich sterk betrokken bij hetgeen zich op het podium afspeelt Vrijdag en zaterdag is het mogelijk vooraf aan de voorstelling een dagschotel te eten
Sfeer & interieur. Het PleinTheater programmeert een breed scala aan voorstellingen, tw. cabaret, muziek en toneel. Nieuwe, jonge en aanstormende talenten krijgen een ruime kans, bijv. iedere derde donderdag van de maand met springplankdubbelcabaret. Er is veel aandacht voor jeugdtheater op woensdagen en zondagen in de leeftijdscategorie 2+, 4+, 6+ en 8+. Voor de 2-plussers hebben we een peuterabonnement met theaterbezoekersdiploma.
Telefoon: 020-6933380
Website: http://www.pleintheater.nl

Het PleinTheater, Sajetplein 39, Amsterdam