In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- The Waterhole -

Korteleidsedwarsstraat 49, Amsterdam
The Waterhole. De Waterhole is een live-muziek bar in Amsterdam. Naast zeven dagen per week live muziek biedt het haar gasten de mogelijkheid tot een potje pool, de dagelijkse happy-hours tussen 18.00 en 21.00 of gewoon een gezellige avond uit.
Sfeer & interieur. Door het diverse en internationale publiek heerst er een unieke relaxte sfeer in de waterhole. Iedereen is meer dan welkom en kan op zijn of haar gemak genieten van muziek en de gezelligheid.
Muziek. Zoals eerder vermeld hebben zij zeven dagen per week live muziek. Van zondag tot donderdag hebben zij onder begeleiding van hun houseband(s) open mic sessions. Vrijdag en zaterdag spelen zowel nationaal als internationaal getalanteerde bands.
Telefoon: 0206208904
Website: http://www.thewaterhole.nl

The Waterhole, Korteleidsedwarsstraat 49, Amsterdam
16.00 - 04.00 uur