In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bloemententoonstelling Keukenhof -

Lisse, Stationsweg 166a, Noord-Holland
Ontspanning
Bloemententoonstelling Keukenhof. Een historisch park vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen.
Een lust voor het oog, net als de unieke bloemenshows in de diverse paviljoens. Temidden van de indrukwekkende kleurenpracht vindt u ook bijzondere kunstobjecten. Op Keukenhof kunt u inspiratie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving. Het park is 32 hectare groot en heeft totaal 15 kilometer wandelpad. Keukenhof is verrassend voor jong en oud, een unieke beleving waarbij u uw camera niet mag vergeten. Kom met uw gezelschap naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaarsgevoel!
Geschiedenis. Op initiatief van de toenmalige burgemeester van Lisse en een aantal vooraanstaande bloembollenkwekers- en exporteurs, werd hier in 1949 voor het eerst een bloemententoonstelling in de open lucht georganiseerd. Dit groeide uit tot een jaarlijks terugkerend evenement, dat nog altijd grote aantallen bezoekers uit de hele wereld aantrekt. Zo werd Keukenhof het park dat wij nu kennen.
Sfeer & interieur. Het park is uniek, wereldberoemd en al vele jaren één van de meest populaire bestemmingen in Nederland. Nergens treft u zoveel kleur en geur aan als op Keukenhof, waar meer dan 7 miljoen bloemen een prachtig decor vormen voor de mooiste foto’s.
Telefoon: 0252 465 555
Website: http://www.keukenhof.nl

Bloemententoonstelling Keukenhof, Lisse, Stationsweg 166a, Noord-Holland
24 maart t/m 20 mei, dagelijks van 08.00 tot 19.30 uur