In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Claudia Geduld Skincare -

Maasstraat 38, Amsterdam
Ontspanning
Claudia Geduld Skincare. Schoonheidssalon Claudia Geduld in Amsterdam In onze schoonheidssalon in Amsterdam verzorgen wij diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen voor alle huidtypes. Daarnaast bieden wij manicure en voetverzorging aan voor zowel dames als heren. Bij Claudia Geduld staat naast de behandelingen ook de rust en ontspanning centraal.
Geschiedenis. Claudia Geduld heeft zich naast de diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen ook gespecialiseerd in het behandelen van acnéhuid, pigmentvlekken en een gevoelige huid. Een gevoelige huid kan veroorzaakt worden door diverse invloeden vanuit uw leefomgeving. De huid zal in dit geval sterker reageren op prikkels dan normaal. Claudia Geduld heeft vanuit haar schoonheidssalon in Amsterdam diverse mogelijkheden om de gevoelige huid te behandelen. Tot slot bieden wij ook diverse huidverjongings- en rimpelbehandelingen aan.
Telefoon: 020 676 8315
Website: http://www.claudiageduld.nl/

Claudia Geduld Skincare, Maasstraat 38, Amsterdam
Maandag: 12.00 - 20.00 uur Dinsdag t/m Donderdag: 10.00 - 20.00 uur Vrijdag : 10.00 - 18.00 uur Zaterdag: 10.00 - 18.00 uur Zondags gesloten