In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Palazzo Amsterdam (bedrijfsuitje) -

ArenA Boulevard, naast Heineken Music Hall, Amsterdam
Dineren
Palazzo Amsterdam (bedrijfsuitje). Met een bedrijfsuitje bij Palazzo slaat u de plank nooit mis. Al uw medewerkers hebben gegarandeerd een prachtige avond uit in de schitterende spiegeltent. Terwijl een breed scala aan internationale topartiesten op, boven en rondom uw tafel de meest spectaculaire acts opvoert, geniet u samen met uw collega’s van een voortreffelijk viergangendiner.
Geschiedenis. Palazzo is in Amsterdam de afgelopen zeven jaar uitgegroeid tot een waar culinair begrip. In de koude wintermaanden weten gasten Palazzo massaal te vinden voor een warme, feestelijke en avontuurlijke avond uit die helemaal in het teken staat van verrukkelijk eten en een adembenemende show.
Sfeer & interieur. Wat Palazzo zo uniek maakt, is de combinatie van een voortreffelijk viergangendiner van de nieuwe chefkok Robert Kranenborg, een spectaculaire show vol bloedstollende, hilarische en onverwachte momenten, en de prachtige locatie waarin dit alles plaatsvindt: spiegeltent Salon Victoria. U ervaart Palazzo als een sprong in het onbekende, als een betoverende avond uit in vervlogen tijden.
Palazzo Amsterdam (bedrijfsuitje), ArenA Boulevard, naast Heineken Music Hall, Amsterdam
ma.-vr. 18.00, 19.30 aanvang show, 23.00 einde show za./zo. 17.00, 18.30 aanvang show, 22.00 einde show