In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Paleis van de Weemoed -

Oudezijds Voorburgwal 15-17, Amsterdam
Leuk
Paleis van de Weemoed. Paleis van de Weemoed heeft een uniek podium voor dinnershows, live performances en ook... burlesque workshops. Wil je iets leuks doen in Amsterdam met je vriendinnen? feestje of vrijgezellenuitje? Onze Burlesque workshop is een hit op het moment!
Sfeer & interieur. In het hart van de oude binnenstad en op een opmerkelijk rustig stukje Amsterdamse Wallen ligt het nostalgische café & theater-restaurant Paleis van de Weemoed met een prachtig authentiek cinema Art-Deco interieur. Zodra je je entree maakt, waan je je in een Berlijnse Nachtclub of een Parijs café in de dertiger jaren.
Telefoon: 020 625 69 64
Website: http://www.paleisvandeweemoed.nl

Paleis van de Weemoed, Oudezijds Voorburgwal 15-17, Amsterdam
12.00u - 01.00u