In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Zangschool Amsterdam -

Postjesweg 1, Amsterdam
Cursus/Seminars
Zangschool Amsterdam. Op Zangschool Amsterdam kun je terecht voor privé zangles, groepsles en verschillende zangworkshops. Meld je aan voor een gratis kennismakingsles om samen te kijken wat het beste bij jou past. We hebben passende lessen en docenten voor alle leeftijden en niveau’s en op iedere dag van de week.
Geschiedenis. Ons doel is om jou te leren hoe je je stem in alle vrijheid kan gebruiken en plezier beleeft aan zingen. Durven om jezelf te laten horen zonder allerlei vooroordelen en beperkingen. Zingen is voor iedereen en is ook nog eens gezond! Vroeger werd er veel meer gezongen. Het hoorde bij tradities, feesten en zelfs oorlogen. Tegenwoordig durven we vaak niet meer te zingen omdat ons wordt verteld of we zelf denken dat we niet goed genoeg zijn. En dat terwijl zingen zo heerlijk is om te doen! Zingen activeert onze rechter hersenkwab (de helft die verantwoordelijk is voor onze intuďtie, ons voorstellingsvermogen en creativiteit). Door te zingen maken onze neurotransmitters nieuwe verbindingen en wordt er meer oxytocine aangemaakt. Dit hormoon is verantwoordelijk voor gevoel van genot, liefde en verbinding. Zingen opent je hart en maakt dus letterlijk gelukkig! Op Zangschool Amsterdam leer je meer controle te krijgen over je stem, te genieten van het zingen en je zelfverzekerder te voelen. We hebben een breed aanbod van aansluitende workshops en daarnaast kun je veel andere mensen ontmoeten die het ook heerlijk vinden om te zingen.
Telefoon: 020-2614638
Website: http://www.zanglesamsterdam.nl/

Zangschool Amsterdam, Postjesweg 1, Amsterdam
Maandag: 09:00 - 20:00 Dinsdag: 09:00 - 20:00 Woensdag: 09:00 - 20:00 Donderdag: 09:00 - 20:00 Vrijdag: 09:00 - 18:00 Zaterdag: 09:00 - 18:00 Zondag: 09:00 - 18:00