In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- 't Pakhuus, Restaurant -

Texel, Haven 8, Noord-Holland
Vis, Internationaal, regionaal
't Pakhuus, Restaurant. Visrestaurant 't Pakhuus. Direct aan de havenkade, al veertig jaar is restaurant 't Pakhuus: dè plek op Texel om verse vis te eten. Sinds begin 2009 geheel verbouwd tot een tijdloos modern en comfortabel restaurant zonder dat de oorspronkelijke uitstraling van het gebouw aan authenticiteit heeft verloren, de oude balken zijn weer in topvorm de openhaard met zithoek en de zwart gebeitste meubels zorgen voor een huiselijke sfeer. De lounge achtige banken zijn ideaal om de lunch of het diner op een relaxte wijze te beginnen. Je kunt daar heerlijk aperitieven of lekker digestieven. De serre op het zuiden zorgt ervoor dat je van alle aanwezige zon kunt genieten.
Geschiedenis. Het pand stond voorheen in de Zaanstreek in is begin twintigste eeuw naar Texel toe gekomen samen met de molen die horderd meter verderop staat. Na ruim 60 jaar trouwe dienst als graanpakhuis is het eind jaren '60 als restaurant in gebruik genomen.
Sfeer & interieur. Modern en comfortabel restaurant met veel design elementen. Ruime stoelen, lounge banken en zwart stalen openhaard en uitgesproken kunst vormen de basis voor een restaurant met veel huiselijke kwaliteiten.
Keuken & kaart. Onze keuken staat bekend als origineel, puur en vers. Natuurlijk vormt verse Noordzeevis de basis voor veel gerechten, maar we hebben ook vleesgerechten in huis zoals die met het wereldwijd bekende Texels lam.
Telefoon: 0222 313581
Website: http://www.pakhuus.nl

't Pakhuus, Restaurant, Texel, Haven 8, Noord-Holland
12.00 - 22.00