In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Amstelfort Restaurant -

Grevelingen 30, Uithoorn, Noord-Holland
Mediterraan
Amstelfort Restaurant. Het restaurant is gelegen in één van de gewelven van het oude ‘Fort aan de Drecht’ te Uithoorn. Chef de Cuisine Jeffrey Klausener en gastheer Tijmen Trouwborst laten gastronomie en gastvrijheid op een spontante manier naar voren komen. Elke dag serveren wij buiten de kaart om een vier- en vijf gangen tastingmenu, dit is een proeverij van de keuken waarin we u meenemen naar de Franse Mediterrane keuken met moderne invloeden.
Sfeer & interieur. Als je aankomt merk je dat je meteen weg bent uit de grote stad, je begeeft je hier in de landelijke sferen. Vanaf de parkeerplaats zie je veel groen en natuurlijk de fortgracht .  De tuin van restaurant Amstelfort is gelegen aan deze brede fortgracht, in de zomer is het goed vertoeven.  Het restaurant bevindt zich in één van de oude gewelven, het heeft een warme intieme ambiance. Zij bieden ruimte aan ± 34 couverts en voor groepen tot 40 couverts. 
Keuken & kaart. Restaurant Amstelfort gebruikt 90% biologische producten, tevens komen veel van deze producten en kruiden uit eigen tuin! Uiteraard serveert restaurant Amstelfort voor de liefhebbers een passend wijnarrangement bij het diner. Minimaal zes keer per jaar wisselt restaurant Amstelfort de a la carte om je een variatie van seizoensproducten & gerechten te laten proeven. In sfeervolle ambiance laten zij je graag genieten van hun passies: koken, schenken & verwennen!
Telefoon: 0297566444
Website: http://www.amstelfort.nl

Amstelfort Restaurant, Grevelingen 30, Uithoorn, Noord-Holland
Lunch: di t/m vr van 1200 – 1430 uur
Diner: di t/m zo 1800 – 2200 uur