In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Bordjes Naarden -

Naarden-Vesting, Cattenhagestraat 9, Noord-Holland
Nederlands / Frans
Bordjes Naarden. Bordjes Naarden is een restaurant/ eetcafé waar een gezellige oud-Hollanse sfeer hangt. De gerechten zijn met liefde bereid en zo vers als het maar kan. Je kunt bij Restaurant Bordjes Naarden genieten van heerlijke traditionele Nederlandse gerechten die in een modern jasje zijn gestoken.
Geschiedenis. Restaurant Bordjes Naarden bestaat sinds 1 september 2010. Het concept blijkt een doorslaand succes te zijn, de 2e vestiging in Amsterdam wordt per 1 augustus 2011 geopend!
Sfeer & interieur. Ons interieur is oud-Hollands. Het boerenbond en het Delfblauw is dan ook volop terug te vinden in ons interieur. Ons interieur straalt warme en gezelligheid uit.
Keuken & kaart. De Chef, Sidney Heinze, kookte al eerder bij Tante Koosje een Michelin ster bij elkaar. Je kunt nu bij Restaurant Bordjes Naarden genieten van zijn overheerlijke kookkunsten. De keuken is dagelijks geopend van 12 tot 23 uur. Restaurant Bordjes Naarden serveert Nederlands/Franse gerechten.
Telefoon: 035-6948803
Website: http://www.bordjesnaarden.nl

Bordjes Naarden, Naarden-Vesting, Cattenhagestraat 9, Noord-Holland
Dagelijks geopend van 12 tot 23 uur