In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Cafe De Jaren -

Nieuwe Doelenstraat 20, Amsterdam
Cafe De Jaren. Café de Jaren opende zijn deuren in juni 1990 als een van de grootste cafés in Amsterdam. De geheel nieuwe en unieke formule was meteen al een groot succes. Het concept kon vormgegeven worden in een immens gebouw. De architectuurkenmerken zijn zeer lichte en hoge grote ruimtes en het interieur is Italiaans design. Het grote gebouw grenst aan de achterzijde aan het snijpunt van de Kloveniersburgwal en de Amstel. Juist aan deze zijde liggen de twee terrassen, één direct aan het water, waar je met de boot kunt afmeren, en het tweede terras ligt op de eerste etage met een panoramisch uitzicht over het centrum van Amsterdam.
Keuken & kaart. Vanaf 17.30 is de bovenverdieping geheel in gebruik als restaurant met een uitgebreide menukaart en wijnkaart. Aan de achterzijde, met uitzicht op de Amstel, is er zowel boven als beneden een ruimte voor groepsreserveringen. Beneden het monument voor borrels tot 80 personen, en boven voor lunches of diners tot 35 personen. Het product is van zeer hoge kwaliteit: Illy koffie, Grolsch bier, zelfgemaakte taarten, een uitgebreide saladebar met dagverse salades, warme Marokkaanse broodjes en nog veel meer.
Telefoon: 020-6255771
Website: http://www.cafedejaren.nl

Cafe De Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20, Amsterdam
09.30 - 01.00/02.00