In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Koperen Bel -

Zaandam, Dam 5a, Noord-Holland
Internationaal
De Koperen Bel. Vanaf 2001 was de eerste etage bekend als restaurant onder de naam Proeverij de Koperen Bel en later onder de naam Proeff! Vanaf 13 april 2011 is het restaurant en het café samengevoegd tot 1 concept, met 1 menukaart, 1 naam. Met behoud van de charmes van beide, de gezelligheid van het café en de kwaliteit van het restaurant.
Keuken & kaart. Naast de vaste menukaart presenteert restaurant de Koperen Bel nu iedere maand een nieuw 3- en 4- gangenmenu. De gerechten van deze menu's kunt u afzonderlijk van elkaar kiezen en combineren met de menukaart zoals u dit wilt. Hiermee kunt u zichzelf de ene keer eens spontaan laten verassen met een van de menu's en de andere keer kiest u dan misschien voor een iets eenvoudiger gerecht.
Telefoon: 075-6141614
Website: http://www.proeffzaandam.nl

De Koperen Bel, Zaandam, Dam 5a, Noord-Holland
woensdag t/m zondag vanaf 17;30