In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- De Veranda, Brasserie -

Amstelveenseweg 764, Amsterdam
Frans, Mediteraan
De Veranda, Brasserie. De Veranda gelegen aan het Amsterdamse bos met brasserie en restaurant is niet nieuw maar heeft onlangs een totale remake ondergaan.

Het totale interieur is verjongd, eigentijds zodat iedereen zich er thuis voelt.

Zo is er in de brasserie een gezellige bar voor een glaasje wijn of een cocktail. De brasserie zelf is iedere dag, de gehele open vooreen kop koffie, een snelle lunch of gezellig diner.

Het restaurant is weer een verhaal apart. Iedere dag koopt de chef zijn ingrediënten in en maakt daar een creatief culinair menu van wat hij zelf aan tafel aan u voorstelt.

Tevens beschikt de Veranda over een wijnkelder en verschillende stijlvolle, multifunctionele zalen die bij uitstek geschikt zijn voor vergaderingen, borrels en feesten tot 200 personen.

En het terras... de hele dag zon en uitkijkend op het bos, moeten we daar nog iets aan toevoegen? Kom het beleven in de Veranda!
Keuken & kaart. De menukaart is gevarieerd en wisselt frequent. Dagelijks stelt de chef-kok een (3-, 4-gangen) menu samen op basis van wat de markt te bieden heeft. In de zomer kan de lunch of het diner op het beschutte terras aan het water worden geserveerd.
Telefoon: 020-6445814
Website: http://www.deveranda.nl

De Veranda, Brasserie, Amstelveenseweg 764, Amsterdam
vanaf 11.00 uur