In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Hotel Haarlem Zuid -

Toekanweg 2, Haarlem
Internationaal
Hotel Haarlem Zuid. Hotel Haarlem Zuid is een groot 4 **** hotel met sfeervol restaurant. De keuken van het restaurant heeft de afgelopen 2 jaar het prestigeuze Haarlem Culinair gewonnen. Zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer zijn zij uitstekend te bereiken.
Geschiedenis. Reeds lange tijd heeft Hotel Haarlem Zuid een prima reputatie opgebouwd, met name met e overnachtingsmogelijkheden. Door het winnen van Haarlem Culinair in 2006 en 2007 hebben zij aangetoond ook op culinair gebied mee te kunnen. Hotel Haarlem Zuid verwelkomt je dan ook graag in het vernieuwde restaurant!
Sfeer & interieur. Het restaurant heeft een eigentijdse, trendy uitstraling en is ruim van opzet. Er is tevens een traditioneel gedeelte in het restaurant.
Keuken & kaart. Op de kaart vind je vele bekende gerechten terug maar ook een groot aantal vernieuwende gerechten en combinaties. Uiteraard hebben zij ook een traditionele VALK-kaart, vegetarische gerechten, senioren-gerechten en kindermenu's.
Recensies. Tweevoudig winnaar van Haarlem Culinair (2006 en 2007)
Hotel Haarlem Zuid, Toekanweg 2, Haarlem
06.30 - 23.30 uur