In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Restobar Knus -

reguliersdwarsstraat 23, Amsterdam
Experimenteel Internationaal
Restobar Knus. Vriendelijk verwelkomd worden in het 'Knuste' restaurantje van de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam, rustig een cocktail drinken bij de bar. Daarna lekker verwend worden op de eerste verdieping door het creatieve keuken team, en voor het toetje even naar de 'lounge' voor een chocolade-fondue!
Sfeer & interieur. Bar
Aan de bar beneden kan je heerlijk genieten van een cocktail met een lekkere montadito voor de borrel. Ook is het mogelijk om aan de bar te eten en mee te kijken hoe de koks alle heerlijke hapjes prepareren in de open keuken. Als je dit leuk lijkt, laat het dan bij je reservering eventjes weten!

Als je met z’n vier tot zessen bent is de grote nis, aan het raam, op de begane grond is ideaal om lekker ruim te zitten eten. Aangezien er altijd wel iets gebeurt in de straat is geeft het een extra dimensie om lekker aan het raam te zitten. Als je een borrel wilt geven houden wij de nis vrij en kan je gerust met 20 man lekker chillen.

Restauant
Op de eerste verdieping bevindt zich het restaurant gedeelte. Er staan tien tafels met plek voor twee tot twaalf personen. Voor grotere groepen worden er meerdere tafels gebruikt die vlakbij elkaar staan.

Ook hier hebben we een leuk nisje. De ongekende populariteit van onze nisjes is zo dat als je er wilt zitten, het raadzaam is om dit aan te geven bij de reservering. De nisjes zijn voor vier tot zes pax. Voor met z’n tweeen kunnen we de nisjes niet garanderen.

Lounge
Voor groepen van 4 tot 14 personen is het ook mogelijk om in onze ultra knusse, zitkamersfeer, private lounge te zitten. Met lage, leren banken, aparte retro lampen en een groot gordijn om de ruimte af te sluiten is deze lounge een fantastische plek voor een feestje. Je kunt hier gewoon van de kaart eten, maar schroom echter niet om te vragen naar de verdere menu mogelijkheden.

Ook voor vergaderingen, brainstorms en borrels.
Keuken & kaart. De regelmatig wisselende menukaart is 1/3 vegetarisch, 1/3 vis en 1/3 vlees, dus voor ieder wat wils. Voor €27,50 p/p een heerlijk drie-gangen diner in Knus. Iedere week zal er een ander hoofdgerecht worden aangeboden. Als voor kunt u een aantal montadito’s kiezen en het toetje, tja, chocolade fondue?!!!? Wat de verschillende hoofdgerechten zijn kan je lezen op de daarvoor bestemde krijt borden in Knus zelf.
Recensies.
Telefoon: 0204277828
Website: http://www.restobarknus.nl

Restobar Knus, reguliersdwarsstraat 23, Amsterdam
17:30 uur - 03:00 uur