In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Thai Restaurant Bangkok -

Reguliersdwarsstraat 117, Amsterdam
Thai's
Thai Restaurant Bangkok. De Thaise keuken is oorspronkelijk voortgekomen uit een combinatie van kookstijlen. Met name die, afkomstig uit India en China hebben veel invloed gehad op de ontwikkeling van de Thaise kookkunst. De invloed van verscheidene kookstijlen zijn terug te vinden in de contrasterende smaken (zoet – zuur –heet – bitter – zout).

Ook kookkunsten uit andere omringende landen hebben hun invloed op de Thaise keuken gehad, doch uiteindelijk is er een unieke stijl overgebleven, die wordt beschouwd als één van de beste culinaire creaties ter wereld.

De Thaise keuken onderscheidt zich van alle andere kookkunsten en heeft zich door de eeuwen heen ontwikkeld tot een unieke stijl die uitblinkt in creativiteit.
Geschiedenis. Eén van de eerste Thai restaurants van Nederland. In het hart van Amsterdam, bij het Rembrandtplein. Aan de achterkant van bioscoop Tuschinski. Zij zijn al sinds 11 maart 1986 geopend in Amsterdam.
Sfeer & interieur. Thai restaurant bangkok is een rustig ogend restaurant. waar het in het weekend best druk is
Keuken & kaart. Al 21 jaar hebben zij de zelfde kaart, omdat de vaste klanten willen dat de kaart zo blijft.
Telefoon: 020-6273030
Website: http://www.bangkok.nl

Thai Restaurant Bangkok, Reguliersdwarsstraat 117, Amsterdam
keuken open vanaf 16.30 tot 23.00 uur