In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Vinkeles -

Keizersgracht 384, Amsterdam
Franse keuken
Vinkeles. Executive Chef Dennis Kuipers combineert bij Restaurant Vinkeles in Amsterdam de traditionele en moderne Franse keuken. Zijn voorliefde voor de Franse keuken en de mooiste ingrediënten geven het menu een unieke signatuur. Kom genieten van de Franse keuken met geroosterde Anjou duif of Cheviche van zeebaars.
Geschiedenis. De naam Vinkeles is afkomstig van de kunstenaar Reinier Vinkeles. Deze beroemde Amsterdamse graveur en tekenaar leefde van 1741 tot 1816 en maakte in zijn leven een groot aantal indrukwekkende tekeningen en etsen. Ook het 17e-eeuwse pand aan de Keizersgracht waar vandaag The Dylan Amsterdam en restaurant Vinkeles zijn gevestigd, werd vastgelegd in de etsen van Reinier Vinkeles. Restaurant Vinkeles is gesitueerd in de voormalige bakkerij van het Rooms Catholieke Armenkantoor. In 1773 kochten de regenten van Amsterdam het terrein en richtten een katholieke liefdadigheidsinstelling op. Vanaf 1787 werd er brood gebakken in het gebouw. De bakkerij functioneerde tot 1811. Bij herstelwerkzaamheden in 1975 werd de bakkerij ongeschonden aangetroffen. Nu is restaurant Vinkeles er gevestigd.
Sfeer & interieur. Restaurant Vinkeles, gevestigd in The Dylan Hotel Amsterdam. Voorheen vestigde hier de bakkerij van het Rooms Catholieke Armenkantoor. Nu is het de basis van een warm, sfeervol en luxe restaurant aan de Keizersgracht, één van de mooiste grachten van Amsterdam.
Keuken & kaart. Franse keuken
Telefoon: 0205302010
Website: http://www.vinkeles.com

Vinkeles, Keizersgracht 384, Amsterdam
19.00-22.30 ma-za