In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- VlamIndePan -

Smedestraat 13, Haarlem
Wereldkeuken vegetarisch biologisch
VlamIndePan. Nieuwsgierig naar de vegetarische keuken? Stel dan eens bij restaurant Vlam in de Pan je eigen maaltijd samen uit de ambachtelijke gerechten die elke dag anders zijn. Je kunt de maaltijd meenemen of blijven eten in de huiskamer, waar je zelf je drankjes in mag schenken. En als je er dan toch bent, kijk dan meteen even mee hoe we die creatieve gerechten met passie en uitsluitend seizoensproducten bereiden. Gezellig! En verantwoord, want VlamIndePan is als eerste restaurant in Nederland SKAL gecertificeerd (EKO). Restaurant Catering Workshop Private dining.
Geschiedenis. Al 15 jaar een naam op het gebied van eerlijk en heerlijk koken. Naast het restaurant verzorgen zij ook workshops, catering en private dining.
Sfeer & interieur. Restaurant Vlam in de Pan heeft een huiselijke sfeer.
Keuken & kaart. Stel dan eens bij restaurant Vlam in de Pan je eigen maaltijd samen uit de ambachtelijke gerechten die elke dag anders zijn. Je kunt de maaltijd meenemen of blijven eten in onze huiskamer, waar je zelf je drankjes in mag schenken. En als je er dan toch bent, kijk dan meteen even mee hoe we die creatieve gerechten met passie en uitsluitend seizoensproducten bereiden. Gezellig! En verantwoord, want VlamIndePan is als eerste restaurant in Nederland SKAL gecertificeerd (EKO).
Recensies. uitstekend Eindelijk weer eens een tentje in Haarlem waar je terecht kunt voor een heerlijke vegetarische maaltijd voor een redelijke prijs. Van dinsdag tot en met vrijdag toveren Femke en haar medewerkers iedere dag een gevarieerd menu op tafel. Eten wat de pot schaft was nog nooit zo lekker! Vergeet behalve het dagmenu vooral niet de heerlijke zelfgemaakte zoetigheden uit de vitrine niet voor toe..... Aanrader! Doe alsof je thuis bent, maar laat dit restaurant maar lekker voor je koken, lijkt het motto van Vlam in de Pan. Hier wordt nog met het hart gekookt! Heerlijk eten in een ontspannen ambiance. Zeer prettige mensen. Voor de prijs kom je zeker nog eens. (H)eerlijk eten met zorg bereid in een gemoedelijke en relaxe sfeer. Nog nooit zo lekker vegetarisch gegeten! Voor een eerste kennismaking is het menu van kleine porties van het gehele assortiment een absolute aanrader.
Telefoon: 023-5511738
Website: http://www.vlamindepan.nl

VlamIndePan, Smedestraat 13, Haarlem
Dinsdag t/m vrijdag 17:00 uur t/m 21:00 uur.