In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- Taart je Taart -

Lijnbaansgracht 32a, Amsterdam
Speciaalzaak
Taart je Taart. In de Amsterdamse Jordaan, vindt u Taart je Taart. Een kleine ambachtelijke zaak, waar alleen maar taarten en cupcakes op maat worden gemaakt voor jong en oud. Iedere taart wordt met zorg en vooral veel liefde gemaakt. Eigenaresse Diana Hakkert heeft zichtbaar een kunstenaars achtergrond en oog voor details. Geen wonder dat steeds meer ouders met kinderen en vooral bruidsparen de weg weten te vinden naar dit unieke bedrijf in taart.
Geschiedenis. Taart architect Diana Hakkert bakt al sinds haar twaalfde jaar. Opgegroeid in een huis met de geuren van heerlijk vers gebakken lekkernijen, kon het niet uitblijven dat Diana het bakkersvak in ging. Daarnaast heeft zij zich ontwikkeld als beeldend kunstenaar. Later in haar leven zijn haar 2 passies; het bakken en het maken van kunst, samen gekomen in dit unieke concept: Taart je Taart. Begin 2008 heeft zij haar eerste zaak geopend in de Amsterdamse Jordaan en wel aan de Lijnbaansgracht 32. Een kleine maar zeer sfeervolle winkel/bedrijfsruimte. Zodra je hier binnen stapt, voelt het aan precies zoals Diana het wil: als thuiskomen, warm, sfeervol en ambachtelijk. De etalage ziet er fantastisch uit en trekt veel kijkers. Uniek is, dat je via de etalage zicht hebt op Diana, bezig aan een van haar creaties. Taart je Taart geniet een groeiende belangstelling in de pers en wordt aanbevolen door diverse trouworganisaties en kindersites.
Assortiment. Unieke sprookjesachtige kindertaarten, schitterende bruidstaarten, en taarten voor bijzondere feesten. Cupcakes in allerlei soorten en maten. Tevens kunnen bedrijven een workshop taart- decoreren boeken bij Taart je Taart.
Telefoon: 0616092742
Website: http://www.taartjetaart.com

Taart je Taart, Lijnbaansgracht 32a, Amsterdam
di t/m za